2009. március 05. 08:50 - szőkekék

lapozgatok

Leila, szerintem menj vissza és vedd meg azt a locsolót. Az úgy hatásos. Hogy mondjuk azzal jártok a temetőbe locsolni. Vagy csak úgy. Mert kell egy locsoló, gyerekek.

Én meg már a kiwit is iwiw-nek olvasom.

Obamának meg a jó kurva nénikéjét. Azt mondja: "óvakodnunk kell attól, hogy az Ukrajnához és Magyarországhoz hasonló államok problémái begyűrűzzenek Amerikába." Azokra a problémákra gondolsz, szakikám, amiket a Te húgyagyú balfasz bankjaid meg az eladósodott, fizetni képtelen idióta hamburgert is hitelkártyával fizető néped robbantott ki; ami miatt az egész világ dollár százmilliárdokat volt kénytelen a gazdaságba pumpálni, hogy mentse magát az amerikai pénzügyi leprától; és amely problémát még az ilyen köcsög kijelentéseiddel tovább tetézel, mivel két mondatod után gyengült rekordmélységre a forint?
Gratula bazmeg. Te is csak ennyit tudsz? Akkor húzzál vissza Kenyába antilopot baszni.
Arról már nem is beszélve, hogy hetek óta csesztetik a svájci UBS bankot, amiért amerikai adócsalók pénzeit (és az infót róluk) rejtegették. Legjobb védekezés a támadás alapon: az egész világ előtt jól lehúzták nem csak a bankot, hanem Svájcot, mint országot is, hogy a banktitok védelmével lehetővé tették egyátalán, hogy a bank gazdasági bűnözőket védjen.
Félig igazuk van: az UBS már sokadszorra bizonyította, hogy mocskos/nem jogszerű pénzek dagadnak a számláin. DE: az UBS is (mint sokak) többszáz milliárdot veszített az amerikai válság miatt. És még a saját berken belül se tudják megfogni a bűnözőiket az amcsik, de azon vannak kiakadva, hogy ki mit rejteget svájci bankszámlán. Egyátalán: hogy lehetséges, hogy Amerikában bűnöznek és adócsalnak???? Svájcot valami feketelistára tették, vagy akarják tenni.
Aham. De arra jó lenne Svájc, hogy a guantanamoi szarotokat benyelje, mi?
Tegnap megnéztem, mennyit ér a még egyátalán létező önkéntes nyugdíj-befizetésem. Még jó, hogy a 20 évből csak az első 4-et fizettem be, aztán díjmentesíttettem. Így "csak" kb. 800.000Ft-nak veszett el a fele. Remélem, az a jónéhány biztosítós fasz meg picsa, akik rámtukmálták, meg jóformán erőszakkal be akartak szervezni, most a kitöltetlen nyomtatványait majszolgatja a híd alatt.

Úgy érzem, néha idegileg az utolsókat rúgom (a Kiccsajba) és elegem van. Egy ideje mindenre csak nem a válasz. Nem tudom, hogyan kell ezt kezelni. Gumibottal? Gumicukorral?
Tegnap voltunk 8 hónaposak, napok óta (3 napja) nem történt semmi izgalmas az ágyban, Amore hazajön csillogó szemekkel, erre teljesen kiakadt az üres Mon Cheri doboz láttán: amiért 2 nap alatt felfaltam a 30 darabos készletet.
És ez most ok arra, hogy ne keféljünk?????
Én sosem szólok, amikor annyit eszik néha, hogy nekem kétszerre is elég lenne. Én meg imádom a konyakos meggyet és már két éve nem ettem, na. Ő semmit nem sportol, nem mozog; én legalább néha egy órát lenyomok a sztepperen.
Egy ideig ültem vele a tévé előtt, aztán fél kilenckor elmentem aludni.
Hát bazmeg Te is.

komment
süti beállítások módosítása