2012. február 09. 16:32 - szőkekék

számmisztika

2038-ban pont 30 éves házasok leszünk.
És abban az évben megy nyugdíjba Amore.
Akkor lesz 65 éves.
Nem akarom, hogy 65 éves legyen.
Nem akarom, hogy elteljen... hogy leteljen...az..az...időnk...az ideje. Az enyém...az enyém, az én időm az nem számít. De ő nem öregedhet meg, nem...nem öregedhet meg...nekem...ugye nem...ugye...mindig ilyen csodálatosnak fogom látni, mint ma, ha belép...mint tegnap, mikor belépett...mint mikor mosolyog a tekintete és szeret a szemével, és a szájával... a homlokával meg...meg a bőrével, és aaa... a hangjával, a nyaka finom hajlatával...ugye...ugye szeret...ugye szeretem.... szeretem...ugye nem...ő nem múlhat el...mert....

"Anna örök, mert Annát én szeretem..."

komment
2012. február 08. 08:10 - szőkekék

februári szieszta

Szóval a kamasz újabb remek húzása után (rátaláltam dolgokra, kitálaltam az apjának, aki megbeszélte az anyjával is...mármint a Kiccsaj anyjával...kész szabócsalád) pénteken végülis elvitte őt az anyja két hét szünetre.
Vicces lesz (nemis), hogy ők talán autóval mennek innen Zalába, a nő anyjához (a Kiccsaj nagymamája, ugye..mondom én, hogy szabócsalád), mi pedig repülünk Pestre.

Mostmár ha törik, ha szakad, mindenképpen elmegyek arra a kényeztető napra a dayspa-ba, amiről már vagy 10 éve álmodok. Még szebb lenne, ha Amore benne lenne egy páros kezeléscsomagban, de szerintem ehhez még túl svájci.

Azt még nem is meséltem, hogy egyik nap jött haza, a gyerek épp ezt hallgatta a youtube-ról, erre elkapott táncolni. Kiccsajék a suliban teljesen odavannak ezért, a szünetben ezt táncolják, ezt hallgatják már hetek óta. De jó is lenne, ha tényleg ilyen felszabadult, boldog és vidám, önfeledt lenne mindenki. Meg az Élet.

Viszont úgy tűnik, hogy találtam egy-két jó tanfolyamot, augusztusban indulnak, jó lenne megcsípni, végigcsinálni. Mi legyek, ha nagy leszek?

Most szerintem megyek adóbevallást csinálni.

Időközben elsején múlt 5 éve, hogy először írt nekem Amore.

komment
süti beállítások módosítása