2012. augusztus 17. 15:13 - szőkekék

más (kér(d)és)

Szeretnék venni egy új mobilt és ehhez az egyik járható út a Telenor lenne. Tehát ha van köztetek valaki, akinek  tetemes Bónusz-program kedvezménye van és hajlandó lenne rám áldozni a lehetőséget, azt nagyon megköszönném.

komment
2012. augusztus 16. 17:00 - szőkekék

lépjünk tovább

Vannak az ember életében fontos biztos pontok; az egyik ilyen, hogy augusztusban biztosan megérkezik az új IKEA katalógus. Éppen ezért azóta ezzel szemezek (leginkább, bár vannak más favoritok is, ha majd a to do list-en odaérünk, hogy "a foltos kanapé lecserélése").

Múlt csütörtökön pizzázni voltunk egy régi ismerőssel, pénteken pedig itt. Fent mindhárman tipikus svájci ételt ettünk: Älplermagronen, Rösti (hagymával, szalonnával, sajttal és tükörtojással) és borjú-grillkolbász hagymaszósszal volt a menü.

Tegnap, augusztus 15-én itt egyházi ünnepnap volt, kettesben voltunk amoréval, Kiccsaj már le van adva a bentlakásos suliba. Mi pedig elmentünk a jól bevált Fekete-erdei meseházba ebédelni.

Az új cipőmben.

Előtte reggel még kiáztam a kádban, közben megnéztem két epizód Private Practice-t. És kitaláltam, hogy Amore régi barátnője, akivel évente-kétévente 1-1 emailt váltanak, most azért bukkant fel megint hirtelen, mert vagy férjhez megy, vagy terhes. (utóbbi) Eme képességemmel ámulatba ejtettem az én Mézemet.

Nem ide tartozik szorosan (inkább az utóbbi hetekhez, általában) egy alapigazság:
A hasmenés, kérem szépen, az egy lelkiállapot.

 

komment
süti beállítások módosítása