2012. május 24. 10:54 - szőkekék

Melyiket válasszam?

A kérdés a Tabletekre vonatkozik.

Lényeg: az iPad2-eseket eléggé leárazták, amióta megjelent az új iPad(3). Valamiért viszont előítéletem van az Apple-el kapcsolatban és bármennyire is szép és szuper, valahogy mégsenem akarok beállni az i-buzik népes sorába.

Van aztán a Galaxy. Leginkább ez a kedvencem, de nem tudnám megmondani, hogy miért.

Aztán van még Sony, Acer, Asus...

Véleményeket, tapasztalatokat szívesen veszek, írjatok. (email is jöhet)

komment
2012. május 22. 09:25 - szőkekék

kudarcaim

Annyi van, megint, hogy vegyük őket szép sorjában. (nekem tűnik csak úgy, vagy tényleg mindig csak panaszkodok?)

Már egy örökkévalósággal (3 hónappal) ezelőtt ötleteltem Amorénak, hogy rendelek neki privát névjegykártyát, vagy csináltassunk Pesten. Persze, valahogy nem mondtam meg neki, hogy azért, hogy majd ha végleg kilép, oda tudja adni az akkor már csak volt-beosztottjainak, esetleges jövőbeli kapcsolattartás céljából. Nemet mondott tehát, mert hogy minek az. Én meg egy vállrándítással elintéztem, hogy hát persze, fel lehet írni a telefonszámát egy cetlire.

Most, a finisben, kitalálta, hogy neki kellene privát névjegykártya, hogy majd ha végleg kilép, oda tudja adni az akkor már csak volt-beosztottjainak, esetleges jövőbeli kapcsolattartás céljából. De mindez nem elég: rendeljek neki fotósbögrét, keressek-varázsoljak rá fényképet és legyen itt hipp-hopp.

A megrendelés elég bonyolult, mert olyan darabszám a weboldalon nincs is forgalomban, satöbbi.

Május 18. egy olyan nap lett volna, hogy a gyereknek szabadnapja volt, ezért elvitte magával az apja dolgozni. Elkérhettem volna az autót, csaphattam volna végre egy görbe napot.
De.
Ítéletidőt mondott az időjós, plusz ugye a bögrék várva várt szállítási napja.
Mondanom se kell, hogy verőfényes napsütés, a bögrék 4 napja a vámon dekkolnak(!) én meg itthon rohadok. De mindezt persze csak utólag tudom meg, mikor 16 óra körül heves telefonálgatásba kezdek. A vistaprint, akiktől rendeltem, újból felbaszta az idegeimet, rám is tette az ügyfélszolgálatos a telefont, nem mesélem el...írtam egy kurvaanyja-emailt rögtön. Vígaszdíjul kapok még 17 db bögrét, ingyenesen, reklámfelirat nélkül, expressz.
Megkérdeztem, hogy mégis mi a picsát csináljak még 17 bögrével? És ha erre is vámot kell fizetnem, akkor visszaküldöm és a fejükre húzhatják... Egyébként is tartok attól, hogy hogy fognak kinézni a bögrén a fotók. Idegalapon voltam na.

Aztán segíteni akartam a pár faluval odébb lakó magyaroknak, mert eltört a hűtőajtó zsanérja és meg kell csináltatni, mielőtt kiköltöznének hamarosan. Ez is anyázásba meg kudarcba fulladt. Ma teszek még egy próbát.

Mint egy szar filmben.

Update: természetesen most hívott Amore, hogy délután mehetek állásinterjúra az ismerőséhez, és mit ad isten? - a még 17 db bögrét épp ma szállítják, tudod, reggel 8 és délután 17 között.

Szombaton voltunk nagymama-látogatóba, vasárnap nagybácsi-nagynéninél. A nagynéni most jött haza a Szt. Jakab zarándokútról, kb. az egyharmadát csinálta meg most.

Tegnap éjjel 11 körül még rendeltem pár eKönyvet, tökjó. Megrendelem, kattintok, azonnal letölthető, a számla meg majd jön később postán.

Amore be volt sózva, hogy most Pünkösdkor menjünk el 3 napra Maranellóba. Ez Modena környékén van, az olasz csizma tetején, ahol bele lehet bújni (a csizmába). És ott van a Ferrari gyár, múzeum, Enzo szülőháza meg minden. Meg is lettem volna lepve, ha kitart a lelkesedése és tényleg elmegyünk, tényleg egy hotelba. De addig gondolkodott rajta, míg csak kifogásokat talált (dugó a Gotthard-alagútnál, hogy átjussunk az olasz oldalra, délre, hiszen mindenki délre megy; kevés az a 3 nap a sok látnivalóra, stb.) és nem megyünk. Vagy nem oda. Mondjuk most épp ott volt földrengés.

Tegnap elértem a Sírhant művek végéig. Imádom, de. Nem tudom, miért, de tényleg más élmény, érzés volt 5-6 évvel ezelőtt megnézni, meg most. Most totál ki vagyok tőle, eléggé megrázó. Arra már nem is emlékeztem, hogy Claire a végén mégse kapja meg a NY-i állást és hogy egy Toyota Prius-sal hasít. Annyira imádom a Prius formáját, vonalait, az egész kocsit, főleg hogy hibrid.

Bögre, gyere máááááár!

komment
süti beállítások módosítása