2011. március 22. 20:17 - szőkekék

szivárvány

De hogy jót is írjak: éppen most volt egy kis beszélgetés, spontán. Kiccsaj kérdezte, hogy majd ha már nem itthon fog lakni, akkor is kíváncsiak leszünk-e rá. És szépen elmagyaráztam neki, több sorban, hogy amig rendesen viselkedik velünk, amúgy hellyel-közzel legalábbis, addig bármikor jöhet, hívhat, nálunk aludhat, itt leszünk neki, segítünk, stb.

Azt is mondta, hogy ugye ott leszel majd velem, ha szülni fogok...? Mondjuk ezt már kicsit gyerekfelfogással, de akkor is. Szóval szép kis közös vacsi volt. Egyébként ma vittük vissza a szervízbe a kölcsönautót, ami addig volt nálunk, mig a miénket a szervíz felkészítette a vizsgára és ma le is vizsgáztatta. A kölcsönautó egy Nissan CUBE volt...hát, ha láttál már karikatúrát autóról...!

Szombaton voltunk nagymamát látogatni Baselben, április 2-án lesz születésnapja és meglepetésül meghívjuk ebédelni a Fekete-erdőbe, ahol régen sokat volt. Vasárnap spontán bejelentkeztek P nagybátyjáék, hogy jönnek és menjünk kicsit sétálni. A "kicsit" az 2,5 óra erőltetett menet volt, a második félidőben szembeszéllel. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy elsírjam magam, miszerint "anyuuuuuuuuuuu, hazaakarokmenniiiiiiiii" De végre valahogy hazaértünk.
Ezen a héten szombaton mi megyünk hozzájuk: a "fiúk" mennek a kemping-boltba, mi meg csinálunk valami csajosat. Vagy shopping, vagy spa.

Időközben vettünk egy laptopot is, rábeszéltem Amorét, hogy ne tévét vegyünk, hanem laptopot a lakókocsiba, magunkkal vinni, mert sokkal jobb. Svájc területén tudunk azzal is tévét nézni, meg van net, dvd... Ez a vétel kicsit szájhúzósra sikerült, de végül örülünk.

A fogfájás nyomán leadtam 3 kg-t.

Összeállítottam a 2010-es adóbevallásunkat, hát...jelentősen több, mint eddig volt, mert Amore többet keres + kevesebb a leírható útiköltség, mivel sokkal közelebb dolgozik.

Anyuék odahaza már szétkapták a lakást, kicsit felújítgatják a szobákat festéssel, némi bútorcserével. Amiért hálásnak kéne lennem (vagyok), de eredetileg úgy beszéltük meg, hogy anya és én megyünk majd el bútort nézni.

Viszont lesz otthon egy csajos hétvégénk: anyu, Kiccsaj, tesóm + én leutazzuk végre az üdülési csekkjeiket, a lejárat előtt... De előtte fogorvos, nőgyogyó...

Mindjárt itt a nyakamon az indulás, és még semmit nem készültem rá.

komment
2011. március 22. 14:26 - szőkekék

ingyen ölelés

Nem újdonság, már évekkel ezelőtt is láttam ilyen videókat.  (ha pl. a youtube-ban rákeresünk a "free hugs"-ra...)Akkor is sírtam, mert akkor nem volt, aki ölelgessen. Most van és mégis sírok...mert olyan jó és mindig mondom az én Mézemnek, hogy ez a legtöbb, a leggyönyörűbb...ha egyszerűen csak átölel és nem történik semmi más.

komment
süti beállítások módosítása