2009. február 20. 12:58 - szőkekék

február hó alatt

Napokig havazott, minden csupa fehérre dermedt kristálycsoda.
Rémálmaim vannak, olyanokat üvöltöztem ma egy bevásárlóközpontban, hogy "pedig egy kurva nadrág van rajtam, még csak azt sem mondhatja, hogy kihívóan öltöztem", (vagy a kurvanadrág mégiscsak kihívó?) mikor megkérdeztem egy biztonsági őrt, hogy merre van a wc, onnan pedig a kijárat. Valahogy puszit akart az infóért cserébe, aztán tragikus hirtelenséggel a nyaka köré kapta a lábaimat és még azt is láttam, hogy a régi bordó magassarkúmat hordtam, azzal zúztam az arcát, hogy engedjen már el.
Előtte meg úgy feküdtem a hülye vendégágyon, mint most Pesten két hétig, felettem egy kardiológussal (aki a valódi világban sosem jön házhoz...) és épp defibrillált. Engem. És éreztem, hogy iszonyú szívbeteg vagyok.
Gyerek ma nem akart felébredni, 11-kor már én keltettem, mert azért mégis. Ma nincs iskola, aludhattam volna én is, de ma mosnom kellett. FKV.
Valamiért nem megy ki a fejemből az, hogy: a zöld színbe nem lehet belekötni. Nem a kedvencem, de be kell látnom, hogy a zöld a legtökéletesebb.
Összetákoltam az önéletrajzom, eszembe jutott, hogy a régi Financial Controller Pestről most itt dolgozik a Kempinski svájci központjában. Írtam neki és az előbb válaszolt is. Hát persze, hogy örült nekem, és megadta a koordinátáit. Mégiscsak jobban fest a nyeszlett életutam, ha akad benne egy genfi referencia.
Olyan fáradságos, már-már meddő próbálkozásnak tűnt ma beindítani a számítógépet, mintha egy nyaktól lefelé bénultat akartam volna leszopni.
Pontosabban: szopás, az volt, órákon át, csak eredmény nem...

komment
2009. február 19. 14:03 - szőkekék

hálószoba - álomszoba

  

Ezek az új szerelmeim az Ikeából. Még nem tudom, hogy reménytelen szerelem-e. Az mondjuk biztos, hogy a next költözésig (1-3 év) nem veszünk ide már semmit.

komment
süti beállítások módosítása