2009. szeptember 28. 12:59 - szőkekék

sorbanállás

Gyorsan leírom én is, hogy ő lett az új Miss Schweiz. 21 éves, Lindának hívják és bár a férjem  szavazott rá az interneten, a legtöbbek internetes véleménye az enyémet tükrözi: mutatós, igen, de nem szép, sőt unalmas festettszőke. Szóval Magyarországon legfeljebb valahol hostess lehetne, fél Magyarország szebb nála (nemcsak a nők, hihihiiiiiiiiii).

Angelika, az isteni is százszor dögösebb nála:

Még azt is fel kell jegyezni, hogy az itteni közszolglati tévé egy fos: eggggész este a német választási műsort nyomatták, hát kia faszomat érdekel, itt is volt népszavazás, arról bezzeg kuss volt a teletexen kellett fellapozni az ötvenhatezredik oldalt, hogy megtudjam a kimenetelét.
Meg azt is meg kell említeni, hogy Roman Polanskit letartóztatta a zürichi rendőrség. Eredetileg a Zürichi Filmfesztiválra érkezett volna, díjátvenni meg pezsgőzni, da a zsernyákok lekapcsolták egy az USA-ban 1978 óta érvényben lévő elfogató parancs alapján. A vád: kiskorú megerőszakolása (13 éves kislány). Eddig sehol Európában nem fogták el, nem adták ki Amerikának, Franciaországban élt évtizedekig, Európán belül mindenfelé utazgatott filmfesztiválokra, átvenni díjakat (Berlin, Velence, Cannes), sehol nem érte bántódás. Hát, itt most mégis. Svájc lassan a letartóztatásokról lesz híres.
Most mindenki magyarázkodik, hogy ez nem politikai döntés volt; egyszerűen semmi okát nem látták egy ilyen letartóztatási parancs végre nem hajtásának. Szerintem csak javítani akarnak az elmúlt idők mosolyszünetén.
(lásd UBS-adócsaló botrány Svájc és Amerika között)

Amúgy ezer dolgom lenne még, mielőtt pénteken reggel elindulunk, ehelyett itt gépelek és egy átoperált pasi fotóját szerkesztem vágólapra, csakis nektek...............

komment
süti beállítások módosítása