2009. január 22. 15:24 - szőkekék

január 22.

Csakhogy a maggi zacskós után helyre álljon a világbéke: ma hal volt és párolt zöldség. (nekem csokival, Kiccsajnak csoki nélkül)
Amúgy semmi, Anya és Kiccsaj nem is tudják, de együtt számolják a napokat, míg nem repüla-repüla....
Nagyarc Brájen épp most ájult be az ágyba a kemoterápiától, KisSzőke meg ráparancsolt, hogy "de igenis megeszed a kurva húslevest...!" - miután a múltkor már kétszer is kirúgta őt a pi...ba, mivel sutyiban felhívta Brájen orvosát és kitudakolta, hogy hererákkal műtötték és egy lófaszt volt ő Ibizán.
Közben letekertem megint 44 percet a sztepperen.

Anyám gyereknek tart, a gyerek meg felnőttnek tart.

komment
2009. január 22. 09:26 - szőkekék

oba ma

Svájc jóformán elsőként jelentkezett és felajánlotta, hogy X főt menekültstátuszba fogad, ha feloszlatják Guatanamót. Mivel sosem politizáltam, csak szőkenős véleményem van -lehet- erről.
1. Ha az illető börtönlakó továbbra is gyanúsított, helyezzék át másik börtönbe és ne kínozzák.
2. Ha az illető börtönlakót ártatlanul tartották fogva és nem csinált semmit, csak inkvizíziós módszerekkel próbálták terhelő-beismerő vallomásra bírni, akkor engedjék el és menjen haza. oda, ahonnan elhurcolták a börtönbe.
Hol itt a gond?

Másik téma mostanság: február 8-án tartanak népszavazást, hogy kiterjesszék-e (meghosszabbítsák-e a 7 éve ideiglenesen érvényben lévő) Romániára és Bulgáriára is a más EU-tagországokra már érvényes (nem tudom, hogy hívják magyarul) szabad költözködési jogot? Persze, igennel fog szavazni az ország, én meg mint egy vihar a bugyiban: tombolok dühömben.
Ez az ország olyan hülye, mint a segg.
Túlontúl barmherzig meg naív a környező országokkal.
Egy naív picsa, mint amilyen én voltam a pasikkal.

komment
süti beállítások módosítása