2009. május 28. 09:55 - szőkekék

Vegre rajottem, hogy ebben a blogszerkesztoben nem is kotelezo hulye, mondvacsinalt cimet adni a bejegyzeseknek.

* * *

Amikor itt volt Anya, megmutattam neki Kiccsaj anyjat az interneten. Amore mutatta nekem, nemreg. A honlap tulajdonkeppen egy kutyatenyeszto-kutyas oldal+blog. Ebbol elnek, meg ez a hobby, meg dijakat nyernek, meg bizbasz. Van egy menupont, kb. ilyen "Tiz jotanacs gyerekeknek" a kutyakrol. Na, ott olvastam ilyet, hogy "Mindig ugy banj a kutyaval, ahogy szeretned, hogy veled banjanak." Gondolkodtam, hogy beirok neki: Te meg banj ugy a gyerekeddel, ahogy szeretned, hogy veled banjanak... Eh, leszarom. Most egyelore csend van. Ezert nem feszegetjuk a nonel a nevvaltoztatas kerdeset sem. Mondjuk en ezzel nem ertek egyet. Azzal sem, hogy el, mint hal a vizben, mikozben kb. 30ezer frank tartozasa van (papiron Amore fele, erkolcsileg-gyakorlatilag Kiccsaj fele)

* * *

Megneztunk egy 3 reszes doku-filmet egy Himalaja-expediciorol. Volt egy svajci faszi, Gianni, aki mar maszott meg oxigenmaszk nelkul 8000-es hegyeket, es most is ezt akarta. Meg is maszta, de alighogy elindultak lefele, rosszul lett es meg is halt. Ami szamomra felfoghatatlan: eletveszelybe sodorta ezzel a szemelyes serpajat is. Aki maga ott nott fel, hozzaszokott a hegyi levegohoz, megis, minden serpa oxigenpalackkal maszott. Sot, szukseg esetere meg cipeltek is magukkal tovabbi oxigent, tobb 10kg-t...Csak azert, mert "fizetovendegek" a hegymaszok, barmit megtehetnek? A megbeszeltekkel ellentetben pl. nem vittek magukkal a 3-as taborbol a cuccaikat, igy a serpaknak kb. 12-15kg helyett 25-26 kg-t kellett fejenkent felcipelniuk az idiotak helyett. 7300 meter magassag korul...Meg is erdemelte, hogy meghaljon, ha egyszer ilyen hulye es nagykepu es makacs volt.

* * *

Amore vett egy hasznalt robogot. Mivel augusztustol 13 km-re fog jarni dolgozni, ezzel robog majd be munkaba. Nekem meg itthon hagyja vegre az autot. Remelem, ez azt fogja jelenteni, hogy tobbet fogok kimozdulni itthonrol. Pl. a szomszed faluba, fitnessbe, meg uszodaba. Esetleg valami tanfolyamra, a varosba.

* * *

Megneztem a heten dvd-n a 2. X-Aktak mozifilmet.
Ez nyilvanvalo szegyen egy rajongotol...hogy csak ennyi ido mulva.
Ha elfogult vagyok: tetszett.
Ha nem lennek rajongo: nem tetszett.
Nem reszletes, mindig sotet van, alig tortenik valami, maris megoldjak az ugyet es vege. Ja, nincsen elvarrva a fo szal. Aki meg nem latta, de szeretne, az most ne olvasson tovabb!!!
Megtalaljak a fo-aldozat, az eltunt ugynokno fejet. Eloszor azt hiszik, hogy meghalt (nyilvan...), de Scully kideriti, hogy a fej meg el...klinikailag. De errol utana kussolnak. Nem tudni, hogy akkor most mi van.
A Scully-Mulder szex-love fonal is gyengecske. Csokoloznak, meg egy paplan alatt fekszenek es ennyi.
Slusszpoen: a DVD-n nincsen nemet nyelv, de van ivrit, izlandi es kazah; tobbek kozott. Ezek nem normalisak, komolyan. amore megvette nekem, hogy legalabb en elvezhessem.

* * *

Tegnap benyomtam egy egesz csomag kakaos napolyit. Nagy csomag. Estig azon paraztam, hogy Amore ne vegye eszre, mert akkor balhe van. Hogy le kene fogynom.
Estenkent raalltunk arra, hogy setalni menjunk.

* * *

Tegnap elott este fel 11kor felment a felso szomszedokhoz, mert meg mindig zajongtak. Nem jok ezek az uj szomszedok.

* * *

Nem jo ez igy...nem szeretek most a borombe lenni. Megint ramjott az otperc, az "elgurult a gyogyszerem". Egyebkent folyton remeket almodok.

komment
2009. május 25. 11:39 - szőkekék

sors

A legbiztosabb jele annak, hogy Amore es en osszetartozunk es egymasnak teremtett bennunket a sors: az agynemugarnituraink annyira szepen osszeillenek es varialhatoak egymassal.
Az meg, hogy Wokban csinalok valamit, meg nem jelenti egyertelmuen, hogy kinai vagy hogy egyatalan eheto lesz.

komment
süti beállítások módosítása