2009. január 16. 13:18 - szőkekék

január 16.

- Úgy kell orrot fújni, hogy befogod az egyik oldalt...
- De akkor nem kapok levegőt!
- Nem is kell, hogy kapjál.

Kiccsaj nekem is csinált adventi "naptárat", mindennap húzhattam egy zsákból ajándékot. Elleste tőlem, hogy csillag meg fenyő alakú kartonlapokra "utalványokat" írtam, Amore kapott pl. hátmasszázs-utalványt, reggeli az ágyban-utalványt, Kiccsaj fagyi utalványt, vagy hogy egyszer későbbig fentmaradhat. Én ilyet húztam egyszer a kis zsákból:
- "Egy alkalommal kipihenheted magad!"
- Ez mit jelent pontosan?
- Hát, hogy egyik nap nem kell takarítanod.
- Miért, Te kitakarítasz helyettem? Vagy nekem kell takarítanom, csak egy másik napon?
- Hát, takarítani neked kell, csak máskor...

komment
2009. január 15. 13:12 - szőkekék

happy

Visszatérve a síráshoz: úgy látszik, ahhoz kb. 1100 km-es távolság kell, hogy Halász Jutka Boldog születésnapot nótáján sírjak, ne pedig vihogjak. Köszöntöttek jobbról, köszöntöttek balról, középről majd este...Kaptam 10%-os vásárlási utalványt az on-line szupermarketbe (beváráslás számítógépen, hazaszállítják)-ugyan még sosem használtam, csak feliratkoztam a hírlevelükre. Szintén ugyanígy becsábultam (lúzer, egyszeri vásárló módjára), hogy rendeljek valamit a heinétől, hogy megkapjam onnan is az ingyenes ajándékomat, ezt a táskát. Bedőltem...

És még kaptam egy nagyon szépet, egy testreszabottat.
A legszebb -sok szép van ebben a dologban- de a legszebb, hogy ezt akár én is adhattam volna Bridgetnek, ugyanúgy örült volna neki és ugyanazt érezte volna, mint én most.
Én meg azt, amit ő most.
Szóval érted.

komment
süti beállítások módosítása