2004. szeptember 25. 16:42 - szőkekék

rokonilag

Ugye Te is próbáltál már citerázni a konyhai műanyag tojásvágó megfeszített húrjain?

Szombaton én is megint áldoztam a művészet eme oltárán... Mivel anyunak szülinapja van (lesz holnap) és ma jönnek a rokonok a szegfűkkel és szendvicseket gyártottunk. Jó, ez most nagyon gonoszul hangzik...mert meglepően jó volt a hangulat és nagyon sokat nevetgéltünk, de mindez csak azért, mert többségben voltunk mi, harmincon aluliak... Eljött 3 unokatesóm, plusz az egyik újonnan beiktatott mennyasszonya. Könnyesre röhögtük magunkat.
Végre fölényesen elnyomtuk a kisnyugdíj-epeműtét-visszértágulat-magasvérnyomás-háromhatvanas kenyér csapásirányt, helyette az utazásainkról (Tunézia, Görögország, Románia) meséltünk oda-vissza, meg arról, hogy épp ki mit csinál (munka-egyetem, satöbbi). És az öregjeinket cikiztük... Így sokkal szórakoztatóbb volt a délután.

Nagyanyám felhívta anyámat, hogy felköszöntse a szülinapján. Elkezdte mesélgetni, hogy 54 évvel ezelőtt állítólag ez egy vénasszonyok-nyári meleg nap volt és kedd. Éppen teregetett, amikor jöttek a fájások és bevonult a kórházba... Anyuék délután vendégségbe mentek, én meg ajándékbeszerző körútra. Többek között betértem egy fizetős-netes huncutságba is, most onnan írogatok. És megint egy kis szeretet-csomag várt: egy újabb volt-osztálytársamtól kaptam levelet. Nem is akármilyet! Erőszakkal sem lehetett volna levakarni a mosolyt a képemről, annyira örültem neki, (NEKI) és megérintett... Csak annyit tudok eldadogni, hogy köszönöm!!!

Címkék: én
komment
2004. szeptember 24. 11:40 - szőkekék

fürdő

Délután Orsi vár és megyünk a beharangozott Széchényi-fürdőzés felé. Tényleg annyira izgult, ahogy mondta is: mint a kisgyerek karácsonykor... Nagyon szép érzés, hogy örömet okozhattam neki egy ilyen aprósággal.

Nem is az én életem sztorija lenne, ha a sakkozós-forróvizes medencében nem pillantotam volna meg egy feledhető elvált fickót, akit itt szedtem fel és egynek jó volt... Tipikusan "apukás" nyammogás... Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Valahogy ott mocorgott a gondolataim között, hogy olyan finom lenne Orsi fejét a medence falának támasztani és végigcsókolni a vízcseppekkel szórt fehér nyakát... Nem merem... Nem is akarom. A barátsága többet ér, mindennél.

Jót beszélgettünk az autóban, aztán hazavitt. Hullafáradtak voltunk mindketten. Hiába, na, hát úgy kiszívja az embert a ...a... víz ....

Címkék: én
komment
süti beállítások módosítása