2011. december 30. 10:45 - szőkekék

tökjó

Tényleg, minden nagyon rendben van így, ahogy van (csak még mindig nem adtam le 30 kg-t...). Nagyon szépen köszönöm annak, akit illet, hogy ez van és így van.

Ma megyünk Luzernbe a Lakatos Roby cigányzene estjére, remélem, tényleg olyan "tüzes" lesz, ahogy beharangozták. Luzern sétálóutcájának elején van egy Bucherer ékszerszalon. Azt mondja az én Mézem: menjünk korábban, hogy elkerüljük a forgalmat az autópályán meg a városban, meg hogy legyen időnk kicsit sétálni, körülnézni. (4 éve nem jártunk arra körülnéző jelleggel; hanem csak célirányosan)
Körülnézni a Bucherernél. Mint mondjuk a Cartier....

- Tényleg vennél Nekem ott valamit?
- Tényleg.
- (örömében sír, mint mindig...) Köszönöm....
- Megérdemled.... Mondjuk nem most, mert most sok fizetnivaló jött össze. (nevet)
- Tudom, hogy csak azért mondod, mert tudod, hogy úgysem kell megvenned, máris boldoggá tettél azzal, hogy azt mondod: megvennéd......
- Hát igen...kicsit. 

Teljesen egyértelmű egyébként, hogy sem pénztárcailag, sem társadalmilag nem én vagyok a Bucherer célközönsége...ugyanis alig tetszik valami a kínálatukból. Na jó, az a kevés, ami tetszik, az is többe kerül, mint amit megvehetnénk. (jobban tetszik a Cartier, Tiffany és Chopard)

Tegnap voltam bent Amore cégénél, főztem a csoportjának ugye a gulyást. Vettünk hozzá friss finom kenyeret, a dolgozók (17-en) odavoltak teljesen. hogy milyen finom, meg hogy ennyit melózott a főnök felesége, meg hogy milyen szuper főnökük van, hogy mindig csinál ilyen kis évbúcsúztató összejövetelt.

A karácsonyi ebéd is jól sikerült, pedig Amore átírta az én forgatókönyvemet 2-3 helyen is, és fél órát késtek a vendégek, mint tavaly. Ilyen toscana-i paradicsomleves volt, fekete-erdei sonkába tekert csirkemellfilé és tepsis sült krumpli, vöröskáposztával. Utána meg egy meggyes-csokis kevert süti.
A fagyi a B-terv volt, de nem kellett, de azért el fog fogyni hamar.

Szóval, tényleg minden jó így, ahogy van, (kivéve, hogy Amore ajándéka, 2 DVD nem érkezett meg még mindig) és csak azt szeretném, azt kérem, az illetékestől, hogy maradjon minden így, ahogy van. Boldog Újévet.
 

komment
süti beállítások módosítása