2004. október 01. 22:02 - szőkekék

léleksimogatás


Néhány pillanatnak tűnő kivételesen-szép másfél órát beszélgettem telefonon Egy Új Férfival. Szokásosan áztam a forró fürdőben, egyszál gyertyafényben és hagytam, hogy... Hogy beszéljen hozzám.

Ahhoz hasonlatos érzés volt, mint mikor szerelmetes kedvesed tenyere legelőször hajlik rá a derekad ívére...először fut végig ujja hegye az álladtól köldöködig...puha forró ajka sose látott tájékaidon cirógat, nem is csókol még, épphogy hozzáér a bőrödhöz vagy még azt se: csupán beszívja mindazt az illatot, ami csak egy vággyal teli nőből árad és ami semmi máshoz nem fogható...

Ezt tette a szívemmel.

Ennyi. Még nem tudok róla szinte semmi számottevőt, csak azt, hogy belém lát és meg tudja simogatni a szívem, vagy legalábbis úgy tesz, mintha.


A Társkeresőn kapott arculcsapások lélektani öröksége: megannyi csalódás után az ember már-már paranoiás lesz, gyanakvó és tüskés...szóval akkor hogy bízhat meg az ember bárkiben is ezek után? És miért van az, hogy én nem tudom másfélének kiadni, magam, mint ami vagyok, aminek köszönhetően ENGEM mindenki hamar kiismer, de én másokat sose vagy csak félre...?

Nyitott könyvként lapozgatnak bennem ide-oda...Arról már nem is beszélve, hogy néha kitép valaki egy-egy lapot vagy összemancsolt könyvjelzőt hagynak bennem, amit már soha többé nem tudok eltávolítani.

De Iván más.

Legalábbis eddig. Legalábbis szeretném ezt hinni.

Címkék: én
komment
2004. október 01. 13:00 - szőkekék

material girl

A nagyon közeli múltban kaptam egy kérdést az origó társkeresőjén: valakinek szemet szúrt, hogy a Keresett Partnerről írtakban kiválasztottam a legördülő listából, hogy 100.-200ezer között keressen lehetőleg, vagy legalábbis.

Azt kérdi: Ön szerint aki 100 alatt keres, az egy csóró lúzer, aki 200 felett, az pedig egy milliomos kis sznob????

Nem tudhatta, ezért nem haragszom: én 7 évig egy úgynevezett lúzert szerettem és tartottam fent anyagilag kettőnk kapcsolatát, pusztán csak azért, mert szerettem. Nem nekem volt ezzel problémám, hanem Neki.
Nem nekem számít, nem nekem fontos, hogy a társamnak mennyi pénze van, hanem NEKI. Ha ő elégedetlen a kis keresetével, pláne ha én többet is keresek nála, akkor az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy egy elégedetlen, frusztrált, stb. ember és ezek a dolgok rongálják az egészséges énképet. Vagyis egy komplexusos, látens vagy akkut lelkibeteg emberrel kellene együtt élnem és megpróbálnom boldognak hinni magam.
A túl sok pénz pedig... nem tartom "milliomos kis sznobnak" azt, aki valóban milliomos - ha tényleg nem teszi sznobbá, mondhatni zombivá őt a megszerzett vagyon. Ha ember tud maradni, az szép dolog. Úgy is mondhatnám, nem zavar a pénz... De nem akarok anyagiasnak tűnni, ezért nem írtam elvárásként magasabb keresetet. Sosem gondoltam, hogy ha  eljő az ideje, csak leakasztok egy pénzes pasit férjnek, aki mellett majd kizárólag olyan gondjaim lesznek, hogy vajon illik-e a műkörmöm színvilága a mobiltelcsim gyémántberakásos előlapjához?

Hogy rövidre zárjam: az az optimális, ha a társam annyit keres, amennyivel ő elégedett és boldog tud lenni.

Címkék: én
komment
süti beállítások módosítása