2010. november 02. 10:05 - szőkekék

időtöltések

13 játszmából egyszer értem el döntetlent és tegnap már viszonylag nemsok lépésben mattot adtam a számítógépnek. Pedig csak azóta próbálkozom a sakkozással a számítógépen, amióta hazajöttünk (2 hét?). Jó, nem profi üzemmódban, csakezdő szinten, de akkor is.

"Pert vesztettem" - a Fogyasztóvédelmi Hivatal szerint az ÁAK jogi biflája kimerítő válasz a panaszomra és ráadásul milyen hamar válaszoltak az autópályások, szóval ne verjem a nyálam. Szerintem igenis félrevezető egy 10 napos matricát "heti"-nek nevezni. Elküldtem őket is a kurvaanyjukba.

A szinténszar fogszabályzó meg már egy héttel az utánaállítgatás után leesik, nem is marad fent a felső fogsoron. 17-én kellene újra mennünk, de most könyöröghetek egy közelibb időpontért.

Megint beadtam pár jelentkezést, de már ezt is kurvára unom. Jelentkezek valahová, rögtön elutasítanak - gondolom felvesznek mást, aztán kiderül, hogy egy faszt vettek fel, mert pár hónap múlva megint ott van ugyanaz az álláshirdetés.

Tanulság...? .........!

komment
2010. november 01. 14:59 - szőkekék

make up

Nem tudom, hogy a mesterkozmetikushoz forduljak-e kérdésemmel, aki a reklámban szerepel, vagy a kreatívhoz, aki megálmodta az egész reklámot: minek olyan alapozót vagy rúzst előállítani és reklámozni, ami 16 vagy 24 órán át fed és tart, amikor ennyi időt nem is vagyok ébren egy nap, és ebből sem töltöm az egész időt make-up maszk mögött.
Bennem van a hiba?

komment
süti beállítások módosítása