2010. október 25. 11:39 - szőkekék

comeback

Rövid híreink következnek.

Remekül reprezentálja főzőtudományomat és -affinitásomat, hogy szerdán csináltam isteni húslevest az én beteg Mézemnek, és aztán csak a vasárnap délutáni ebéd teavíz főzésére hajlandóságot mutatva döbbentem rá, hogy nem működik a tűzhely. Vagyis 4 napig semmi kulináris nem történt a kerámialapokon.

Gondoltam, rafináltan meg tudom rendelni olcsóbban az amazonon Kiccsaj szülinapi ajándékát: Hello Kitty-s vagy Hannah Montana-s ágyneműt. Csak a méretek nem stimmelnek...

Lövettem egy-egy plusz lyukat a füleimbe.

A kedvenc nyakláncomból kiesett két kő.

Nem vicc: pénteken befújtam magam az egyik Prada parfümmel az illatszerboltban és egy fürdés után is másnap még kifejezetten élvezhetően érezhető volt az illat, két fürdés és három nap után még nyomokban elkapható egy-egy fél szippantásnyira. Szóval ezért kerül annyiba.

Kicsit szenvedtünk 10 napi egymástól távollét alatt, viszont csoda volt újra látni egymást és ezen nincs mit sarkítani: ilyennek képzeltem a szerelmet...

Amore Pesten spontán felpróbált egy bocskait, az állam leesett. Kár, hogy ott volt az útban az eladónő, meg nem szabadott összepiszkolni a kabátot, különben nagyon rásündörögtem volna. Hihetetlen az az öltözet, varázsol.

Öltöztet.
Mondjuk mint engem a már említett Prada parfüm...vagy a Gucci napszemüveg. (szintén csak bolti próba)

Egyébként a helyzet minden fronton reménytelen.

komment
süti beállítások módosítása