2010. szeptember 09. 10:53 - szőkekék

futtában

Időközben történtek olyanok, hogy Amore végül mégsem tudott elszabadulni a munkahelyéről, így nem volt más választásom: egyedül kellett elautóznom Kiccsajjal, hogy megkapja végre a fogszabályzóját. Oda-vissza kb. 300 km, a Bodeni-tó partján van a fogorvos.
Összekötöttük némi shoppingolással is. Ezek a vásárlói szerepek a mi családunkban teljesen felcserélődtek: én utálok vásárolni, a Kiccsaj mindent megvenne (magának), Amore pedig egyszerűen az akcióknak nem képes ellenállni.
Győzött azonban a józan ész (én), szóval nem költöttünk sokat. Csajszi kapott egy sálkendőt és két felsőrészt, meg kaját vettünk.

Be voltam ám tojva, hogy hogy fog menni a vezetés, de klassz volt és ügyesen csináltam. Csajszi meg bár néha kamaszodik, azért ha én jól viselkedem vele, akkor valójában egy tündér.
Október elején megyünk haza: először is Anya szülinapja miatt, aztán Anya szemműtéte miatt, aztán Bikavásár a Hortobágyon miatt és hogy találkozzam mindenkivel. Félve ejtettem ki a számon, hogy mivel Csajszinak 3 hét őszi szünete van, mi lenne, ha mi ketten tovább maradnánk és repcsivel jönnénk vissza.
Imáim meghallgatársa találtak, Amore rábólintott és ma le is foglaltam a jegyeket. És még az is lehet (de jó lenne!), ha kedvenc Barátnőm is velünk jönne vissza, egy hétre látogatóba.

Tegnap olyan isteni pörköltet föztem szeletekben hagyott disznóhúsból és gombából, hogy alig várom már, hogy hazajöjjön a Csajszi és ehessünk.

Ezen kívül még az van, bár ezt nem kéne kiírnom a netre...hogy a fenti autózás meg repkedés ürügyén Amore azt mondta, hogy csináltassunk nekem társkártyát a hitelkáryájához. Leginkább csak vésztartaléknak: ha valahol nélküle vagyok és valami történik és kell lé. (pl. majd októberben, illetve jövő áprilisban, amikor felhasználjuk a repjegy "visszaútját" és a Csajszival a tavasziszünetben hazamegyünk.) Nem nagyon akartam, jobb lett volna, ha egy ennél sokkal kisebb összeggel nyit nekem egy számlát, de végül ezt látta jónak. Engem meg kiver a víz, hogy vigyázni kell rá...

Enez kívül szükségem lenne Tőletek, ha van valakinek ilyen ismerőse: egy nagyon jó ékszerészre, aki esetleg ezüstöt is készít, valamint egy kertész-tájépítő mérnök vagy egyszerűen csak hobbi növénybuzira, akitől kérhetnék szaktanácsot. Köszi.

komment
süti beállítások módosítása