2010. augusztus 13. 11:20 - szőkekék

most más

Most nem olyan nagyon jó grétának lenni, mint egyébként igen, volt egy-két nem annyira jó napunk, tegnap meg beköszöntött az, ami várható (volt) és bárkit utólérhet: a FaceBookon ránktalált egy "régi ismerős"(-nek sem nevezhető) pszichopata, és elkezdett szenyózni. Jelentettük is, de ettől nem várható persze semmi moccanás. Viszont Amore is és én is kivontuk magunkat a FB-forgalomból. Végülis mindig ugyanaz a nóta, akár az iwiwnél: úgysem ír senki, csak hülyeség az egész. Adathalászat... Az ismerőseim tudják az e-mail címemet, mégsem írnak, csak 1-2. Úgyhogy fölösleges bonyadaom.
Meg legalább nem lógok a Farmville előtt naphosszat.
Különben is kurvaanyját a Farmvillnek: napok óta kész a méhkaptár, vagymiaz, de hiába gályáztam, sehol nem találtam méhkirálynőt.

Inkább nézzétek meg ezt: ez az a nagggyonjó szám Melanie Fionától, bekeverve a svájci Rapperrel, akit úgy hívnak művésznevén, hogy Stress. Stress azt hiszem, eredetileg örmény származású, és franciául rappel. Itt nagy kedvenc, pl. készített már az egyik legnagyobb kereskedelmi konszern megbízásából két környezetvédelmi témájú videoklipp-reklámot is.

komment
2010. augusztus 12. 14:11 - szőkekék

hogy vagyok

Épp most igazolt vissza a FaceBookon a svájci "házelnök", Pascale Bruderer. (Svájcra is igaz, hogy momentán a "kormány" fele nő, a házelnökök is nők...) Érdekes módon az itteni politikusok biztonsági (fa)kopók nélkül járnak-kelnek az országban, a városban. És nincsen elkerítve a "Kossuth tér", oda lehet menni a Parlament (Bundeshaus) ajtaja elé, mint a Harap utca 3. elé. Az Aare felé van egyébként egy szép terasza, olyasmi hangulata van, mint a Budai Vár bármelyik teraszának. Szép kilátás nyílik a folyóra, a túlpartra, az Alpokra (szép, tiszta időben) és a terasz alatt egy Tabán-szerű park van a domboldalban. Márciusban, mikor anyuékkal ott jártunk, rókát is láttunk a fák közt.

Vasárnap meg jöttünk hazafelé és hirtelen elénkugrott egy szép őzike.
Tegnap voltunk fodrásznál, szombaton megyünk fogorvoshoz, újabb lépés a fogszabályzó felé. Hétfőn kezdődik az iskola.
A fotókkal nem érem utól magam...de azért négykép, csak Nektek.

komment
süti beállítások módosítása