2010. június 25. 16:33 - szőkekék

tovább, tovább

Közben megvolt a második svájci meccs is a vébén, ha lehet, még szarabb bíróval. Kiállít valamiért, amit nem is látott, aztán meg megadja a gólt, mikor ketten is akkora lesen voltak, mint ide Mátészalka. Nyugdíjbamenni, nem kéne...?

Én mondjuk elégedett vagyok a csapattal, klassz volt, hogy elverték a spanyolokat és hogy emberhátrányból is meg tudták dönteni az olaszok góltalansági rekordját 7 perccel. Lássuk be, ez a csapat nem az a csapat, aki végigdübörög a csoportmérkőzéseken és szétfutballozza magát, na. Szép ez így, ahogy van, ma este kéne még azért kicsit Honduras alákanyarítani. Érted...kikaphatunk, nem érdekel, de ne valami szégyentelenül játszva.

Közben volt még az is, hogy a fogszabályzó okán rettentően összevesztünk egy hete. Délután. Aztán én elmentem az esti iskolámba, fél 11-re értem haza és a kanapén álombasírtam magam. Reggel Amore felkelt, be se jött hozzám, elment a dolgozóba.
Akkor robbant a második sorozat, mikor délután hazajött és megmondatm, hogy a dühödt kérésének engedve "végre eldöntöttam, hogy mi legyen", lemondtam az össze svájci meg német időpontokat a ogorvosoknál és megyünk Pestre fogat szabályoztatni.
Na, dühkitörés 2.1
Á...hát nekem nem ezt mondták...én nem így képzeltem el...

Miután visszacsináltam a konstanzi időpontot, estefelé azért már békülősen odabújt.
Hétfőn még mindig nagyon hűvös volt itt, kedden mentünk Konstanzba (Bodeni tó), dobtunk egy hátast a tervezett kezelés árajánlatától. Most meg kell rágni, hogy mi a jobb. A magyar dokinő olcsóbb, de fix fogszabályzót akar és csaknem havonta Pestre kéne repülnünk.
A német meg kivehetőt (nem kivehető ajtajú turmixgépet) és homeopátiás kezeléssel együtt.

Én meg most végre napozok. Kalózra kötött fejkendőben, napszemcsiben, úszok. A napolajban. Fujj.

Szingapúrban egy 32 éves svájci pasit botozásra (pálcával seggreverésre) ítéltek, mert begraffitizett egy metrószerelvényt. Mondjuk megérdemli a büntetést, jól tudta, mit tesz...de basszus, ilyen dolgok léteznek még a világon, mint meztelenül kikötve megverés...és Svájcot bombázzák az emberi jogok megsértése miatt? Komolyan mondom, a fél világ idióta.

Tegnap Amore nem érezte jól magát és itthon maradt. Olyan jó volt...délután elmentünk sétálni, fagyizni, postára, elhoztuk az autót nekem a mélygarázsból és aztán...khhm...khmmmmmmm...és aztán mentem az iskolába.
Kiccsaj csak utána jött meg a suliból.
Olyan keveset vagyunk kettesben.
Szinte semmit.
Még jó, hogy a gyereknek 3 nagyanyja meg 2 dédnagyanyja van.

komment
süti beállítások módosítása