2010. április 20. 13:15 - szőkekék

tervek

Még hátravannak olyan hálás feladatok, mint például segget csinálni a számból.

Megmondani, beadni Kiccsajnak, hogy nem maradhat nyáron Anyuéknál.
Ennek folyományaként megmondani, beadni Tesómnak, hogy nem kell a Kiccsajt hazakísérni a repülőn, tehát nem tud hozzánk jönni.
Megmondani Bridgetnek, hogy hát akkor úgy néz ki, hogy ő sem tud most hozzánk jönni.

Még egy (3) okkal több, hogy utáljam magam.

Valójában, leginkább azért utálom magam, mert annyi mindenkinek annyi mindent szeretnék adni, de valahogy mindig elcsúszik az idő, elmúlik az alkalkom.

komment
2010. április 20. 10:02 - szőkekék

turkáló

"Csak azt szeretném mondani, hogy csodálatosan nézel ki (bocs). Üdv..."

Egy ilyen üzenet várt az iwiwen.
Végre egyszer nem körlevél.
Amióta lecsökkent a külvilággal a kontaktusom, konkrétan kb. 3 éve, nem hallottam ilyesmit magamról. De pedig milyen jól esik.

A magnólia fa megvárt. Robbanásig feszülő virágjait visszatartva várta, hogy hazaérjünk; most bontogat. Nagy franc ám...tetszeleg, már így is csupa csoda, csupa rózsás-bíboros csipkehalom, mint egy kívánatos nő álomfehérneműben...mutat magából ezt-azt, de játszadozik...Gyönyörű, na. Erről aztán még annyira sem álmodtam, hogy valaha ilyenem lesz az ablakom előtt, mint a szerető férjről.

Apropó szerető férj.
Azért mégiscsak hiányzik az a kellő méretű műférfiasság...ugyanis etikusan kidobtam minden szexközt, amit nem a férjemtől kaptam. Vele azonban csak ritkán jutunk el kettesben huncut holmik bevásárlásához, tehát még hiányos a fegyvertár. Mégmielőtt arra gondolnál, hogy nem elég nekem Amore...nem, nem ez a helyzet sem az ok. Csak az olyan más.
Tudod...hiába van 3 dömpered, akkor is kell még hozzá 1-2 matchbox és fordítva. Játékpuska is kell. Meg csúzli. Szóval játékból sosem elég.

Bugacban az volt a szép, hogy a kontaktember, aki felhívta a Szűcséket, hogy lehet-e menni tanyalátogatásra, az nem tudta (tudta, de nem mondta?), hogy Szűcséknél bizony aludni is lehet, van kiadó szobájuk. Ezért inkább adott nekünk két telefonszámot, ahol senki nem vette fel a telefont a kis megbúvó hotelekben. Ugyanis meggyőződ(het)tünk saját szemünkkel, hogy nevezett intézmények hónapok óta, hónapokig még zárva tartanak.

Értem én, hogy kurvaszar megélhetési betyárnak lenni, eleve. Bohóckodni gatyamadzagban 4 hülye turistának. Tényleg, megértem. Csak akkor ne csinálja. És ne fizettesse ki.
Vagy csinálja, ha már egyszer kifizettem.
Vagy ne tartsa a hulláraunott képét borravalóért.
Vagy ne káromkodjon, gondolván: a két hülye holland, meg a többi úgyse érti.

A legjobb Ópusztaszer volt, ahol előbb Amorét hívta a homokra az egyik "ómagyar". Amore azonban gyorsan helyetcserélt velem, ő került a kamera mögé, én meg a placcra, a lovasok közé... Pedig ez igazából egy férfiaknak való bátorságpróba volt.
Aztán lenyilaztam az ellenséget. (hungarocellből...)

Előtte még, mielőtt Magyarországra értünk volna, voltunk a Fendt traktorok Mekkájában, Marktoberdorfban. Meg még szerteszét. Azt hittem, sosem érünk Körmendre, viszont így nem volt annyira fárasztó és uncsi az 1100 km. Útközben pedig átfordultunk a 100'000. km-en.

Az éjszakai Dunai hajókázás annyira, de annyira spontán volt, hogy se szemüveg, se fényképezőgép nem volt rajtam, mivel "csak" nőgyógyászhoz meg vacsorázni indultunk eredetileg. Mondjuk, sikerült az összes időpontot összelogisztikáznom erre a napra...Rohanás volt, elejétől a végéig.
Reggel bementünk a Belvárosba pénzt váltani meg OTP-be.
11:30 Árkád, találkoztunk egy fiatal párral, akik szintén szeretnének Svájcba jönni.
14:00 fodrász nekem meg a Kiccsajnak
Amore hazavitte a csajszit, visszajött hozzám a fodrászhoz és mentünk
17:20-ra nőgyógyászhoz a Mammuthoz.
Vacsi a Belgrád rakparton.
Dunaparti sétának indult, aztán a "gyere már, ez klassz lesz!" német megfelelőjével Amore lerántott az alsó rakpartra és már ott lobogtam mögötte a kikötői rampán. És tényleg csodaszép volt. Kaptunk pezsgőt is, meg még egy üdítőt.
Budapest, Te csodás.

komment
süti beállítások módosítása